Beyaz liste dur durak bilmiyor...

TAKİP ET

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Beyaz Liste Başkan Adayı Zahir Kandaşoğlu ve ekibi seçim çalışmaları çerçevesinde Sebze Hali esnafını ziyaret ederek hal esnafından 22 Ekimde yapılacak seçimler için destek istedi.

22  Ekim Cumartesi günü yapılacak seçimler için aday çalışmaları aralıksız sürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdüren Beyaz Liste ekibi Zahir Kandaşoğlu başkanlığında Kapıköy Sınır kapısını ziyaret eden Kandaşoğlu, bugün Van Meyve ve Sebze Hali esnafını ziyaret etti. Grup başkanlıkta yer alan kadın girişimcilerle ziyaretlerini sürdüren Kandaşoğlu, Kadın eliyle Van’ın değişeceğini ve daha iyi bir konuma geleceğini söyledi.

 

Click to accept marketing cookies and enable this content

 

“YOLA ÇIKTIĞIMIZ EKİP VAN’IN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEK”

Seçim çalışmalarının Aralıksız 7 aydır sürdüğünü söyleyen Kandaşoğlu, “Amacımız Van’da herkese ulaşmak. Büyün tacir ve tüccarlara ulaşmak ve onların hal-hatırını sormak için 7/24 ekinimizle çalışıyoruz. Sadece seçim sürecinde değil biz sürekli esnaf ve tüccarımızla iç içeyiz. Halkımızın ve tüccarımızın yanındayız, şuan birlikte yola çıktığımız ekip Van’ın kaderini değiştirecek. Yerinde oturup boş cümleler kurmakla iş olmaz, bu ekip Van’da güzel işlere imza atacak. Esnaf ve tüccara sözümüzdür, bu ekip 7/24 sahada olacak, her sektörün ekibi ayrı çalışacak. 19 meslek grubu içinde çeşitli meslek gurubumuz mevcut, onları da işin içine katarak, en iyi genç potansiyele sahip Van’ın gençleri için yol haritası çizecekler” dedi.

 

 

 

“EKİP OLARAK HİZMETE GELİYORUZ”

19 grubun tamamının Van’ın geleceği için sürekli projeler hazırlanacağını ifade eden Kandaşoğlu, “Bu işler lafla olmaz, çalışma ekibimiz her gün farklı, Van’ın faydasına olan işler çıkaracak. Biz ekip olarak hizmete geliyoruz, Van’ın değerlerine sahip çıkmaya geliyoruz. Bitmeyen çevre yolunu sürekli gündeme getirerek çözüme kavuşturmaya geliyoruz, olmayan otogarı, olmayan stadyumu gündeme getirerek çözüme kavuşturmak için geliyoruz. Dün Kapıköy sınır kapısına gittik, dünden bu yana sınır ticareti Türkiye’nin gündeminde, şuan sosyal medya üzerinden ciddi destek alıyoruz bu konuda. Biz böyle bir ekibiz, heyecanlıyız, dürüstüz, bu nedenle gördünüz, sebze haline geldik aynı bizim gibi heyecan yaşayan esnaf ve tüccar var, bu listenin yanında yer alıyor, bu listenin gelmesi için çalışıyor. Bu anlamda tüm tüccarlara, esnaflara sağlık ve afiyet diliyorum, Rabbim kendilerine sağlık versin, güzel bir hizmet, güzel bir emek, güzel bir ter dökerek Van halkına hizmet ediyorlar. Kaliteli ürün getirmişler, hepsine bire bir baktım, getirdikleri kaliteli vatandaşımızın hizmetine sunuyorlar. Marketlere dağıtıyorlar, sebze hali bizim için çok önemli bir merkezdir, bu merkeze de sahip çıkmak ve daha iyi yere taşımak, bizim görevimiz olacak” diye konuştu.

 

YAZI ARASI REKLAM ALANI

 

 

“KADIN GİRİŞİMCİLERLE GÜZEL YATIRIMLAR YAPACAĞIZ”

 

Kadın eliyle Van’ın ekonomi, turizm ve istihdam alanında yeniliklerinde geleceğini belirten Kandaşoğlu, “Bugün beyaz meleklerimizle hal esnafını ziyaret ettik. Mühim olan işsiz genç potansiyeli sahip bir ile kadın girişimcileri getirmek, onlara önem vermek, unutmamamız gerekir ki kadın eli değen her yer güzelleşir, ekonomi güzelleşir, turizm güzelleşir, ekonomi daha iyi noktaya gelir. Bugün bizimle gezen kadınlarımız üniversite mezunu biri ziraat mühendisi, biri de Medikalde sağlık grubunda, bizim amacımız bu memleketin değişmesidir. Kadınlar her zaman bizim önümüzde olacak, bu kentte kadın girişimcilere ciddi anlamda söz hakkı vereceğiz. Kadınlarla güzel işler, güzel yatırımlar yapacağız” şeklinde konuştu.

Zahir Kandaşoğlu sebze esnaf kadınlar esnaf ve Tüccar Kadın Van Eylül Başkan