Bursa Kebap Evi ikinci şubesiyle hizmetinizde

TAKİP ET

Tarifsiz lezzetleri, kaliteli hizmeti ve damak zevkinize uygun Van'ın markası olma iddiasını taşıyan Bursa Kebap Evi Van'da ikinci şubesini hizmete açtı.

Yurt içi ve yurt dışında adından söz ettiren ve lezzetleriyle ilgi odağı olan, Van'ın yeni lezzet noktası Bursa Kebap Evi Halilağa Mahallesi İpekyolu Bulvarı eski emniyet binası yanında vatandaşlara hizmet vermeye başladı. Türkiye, Almanya, İngiltere, Kanada, Birleşik Arap Emirlikleri, Irak, İran ve Suudi Arabistan’da hizmet veren Bursa Kebap Evi açılışına Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, KOSGEB Van Bölge Müdürü Bilal Emre Yörük, TÜRSAB Doğu Anadolu Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Cevdet Özgökçe ve çok sayıda davetli katıldı.

 

 “Kaliteden ödün vermeden Van halkına hizmet edeceğini düşünüyorum”

 

 

Açılışta konuşan Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, “İş dünyası olarak en büyük iddiamız kaliteye gereken önemi vermek, çünkü Van her geçen gün büyüyüp gelişiyor. İlimizin nüfusu 1 milyon 200 bini geçti. Ülkemizin markalarından olup, 8 ülkede hizmet veren Bursa Kebap Evi’nin Van’da ikinci şubesini açması sevindiricidir. Kaliteden ödün vermeden Van halkına hizmet edeceğini düşünüyorum. Emeği geçen herkese teşekkür eder, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

“Vanlıların damak tadına hitap ediyoruz”

 

Bursa Kebap Evi işletme sahibi Murat Özkaya ise “25 yıldır inşaat sektöründe, 7 yılda yeme içme sektöründe hizmet veriyoruz. Van AVM’de bulunan ilk şubemiz daha çok ailelere yönelik olduğu için çok fazla kalabalık misafir ağırlayamıyorduk ama ikinci şubemiz daha geniş ve büyüktür. Her türlü toplantılara ev sahipliği yapacak konumdadır. Buranın bir diğer özelliği de yöresel olarak Adana Kebap, lahmacun, kıymalı verebiliyoruz. Van AVM’de döneri doğalgaz ateşiyle hazırlarken, burada meşe odunuyla yaparak lezzete fark kattık. Şuan 50 personel istihdam ediyoruz. Allah’ın izniyle amacımız bu sayıyı 100’e çıkarmaktır. Ayrıca Van TSO’da meclis üyesiyim. 25 yıllık ticaret hayatım var. Biz Van esnafıyla rekabet edecek bir etki yapmadık. Fiyatlarımız gayet uygundur. Müşterilerimizi misafir olarak görmek istiyoruz. Vanlıların damak tadına hitap ediyoruz. Çok şükür bu zamana kadar herhangi bir şikayet almadık. Misafirlerimiz bu standartla gitmemiz halinde Van’da çok iyi yerlere geleceğimizi ifade ettiler” diye konuştu.

 

Bursa Kebap Evi güçlü franchise yapılanmasıyla müşterilerinin güvenini kazanarak lezzet severlerin tercihi olmaya devam ediyor. İpekyol Bulvarı şubesiyle misafirlerini birbirinden lezzetli ürünleri rahat ve şık mekanında ağırlayarak, Van’ın buluşma ve lezzet noktası olmaya aday.

 

 

Gıda sektöründe dinamik ve yenilikçi vizyonuyla kısa zamanda hızla büyüyen Bursa Kebap Evi, Türkiye’nin dört bir yanında hizmet vermeye devam ediyor. Van’ın gözde yerlerinden, İpekyolu Bulvarı’nda yer alan ferah ortamlı şubesinde her zevke hitap eden geniş menüsüyle müşterilerini ağırlayacak olan marka; eşsiz bir lezzet deneyimi yaşatıyor. Menü İskender, Bursa Kebabı, Muhteşem Bursa, Beğendi Yatağında Köfte, Tavuk Şiş, Adana, Karışık İstanbul Kebabı gibi ana yemeklere yer alırken, Peynirli Kemalpaşa Tatlısı, Kestaneli Uludağ Tatlısı, Üzüm Şırası, Kozahan Türk Kahvesi ve zengin tatlı çeşidine sahip.

 

5 yıl içinde 255 şubeye ulaşacak

 

Bursa yöresenin yemeklerini ve kültürünü mutfağına taşıyan marka; servis, sunum, lezzet ve hizmet kalitesiyle yurt çinde 105, yurt dışında ise 15 şubesiyle misafirlerini ağırlıyor. Toplam 8 ülkede 120 şubeye ulaşan Bursa Kebap Evi, yurt dışında en fazla şubesi olan marka unvanını da elinde bulunduruyor. Bursa Kebap Evi, franchise sistemi ile 5 yıl içinde yurt içinde 180, yurt dışında ise 75 olmak üzere toplamda 255 şubeye ulaşma hedefinde.

 

24-36 ay arasında yatırımı finanse ediyor

 

Franchise bedeli 400 bin TL olan Bursa Kebap Evi, ortalama 2,5 milyon TL ila 3 milyon TL yatırımı 24-36 ay arasında finanse ederek yüzde 20 kar marjı sağlıyor. Şubeler, AVM ve cadde olmak üzere iki farklı konseptte açılabiliyor. AVM konseptinde 100 m2 ve üzeri alanların, cadde konseptinde ise 150 m2 ve üzeri mekanların tercih edilmesi gerekiyor. Şubeleri mimari ekipleriyle standartlara uygun dekore ederek şık restoran konseptinde anahtar teslim sunan marka, şube açıldığı günden itibaren yatırımcıya eleman, ürün, sunum ekipmanları, reklam ve pazarlama dahil olmak üzere birçok konuda sürekli destek oluyor.

 

Karışık İstanbul Kebabı, Muhteşem Bursa, Adana Beyti, porsiyon döner, yoğurtlu Adana kebabı, dürüm döner, tavuklu salata ve tavuk şiş gibi ödüllü lezzetlerle hizmet veren Bursa Kebap Evi uygun fiyatları, kaliteli hizmet anlayışı, farklı menüsüyle Vanlıların damak tadına hitap ediyor. Burhan Ergin – Evren Doğruer