Van'da Bir Milyonluk Düğün Daha...

TAKİP ET

Van'da İski aşiret mensup iş adamı Tuna Tuluz'un kardeşi Ömer Tuluz ve Hevidar Zengin dünya evine girerken, geline 1 kilo altın damada ise 1 milyon TL para takıldı.

Birçok sanatçının sahne aldığı düğünde, Türkçe ve Kürtçe şarkılar eşliğinde davetliler halay çekti. onlarca küçükbaş hayvanın kesildiği düğünde, yemek ikramının ardından geçilen takı töreni 5 saat sürdü. Damada 1 milyon TL nakit para, geline ise 1 kilo altın takılan düğün, son yılların en çok takı takılan milyonluk düğünlerin arasına girdi.

Damadın abisi iş adamı Tuna Tuluz, düğüne yurt içinden ve yurt dışından birçok misafirin katıldığını ifade ederek, “Düğün ve taziyeler birlik ve beraberlik için çok önemlidir dedi.  Bir kaynaşma meydana geliyor. Belki 20 yıl görmediğimiz insanlarla bir düğünde ya da bir taziyede bir araya gelebiliyoruz. Düğünler bizim mutlu günlerimiz. Birbirimizi görmek istediğimiz en güzel günler düğünlerdir. Bu anlamda yurt içi ve yurt dışından düğünümüze gelen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Daha sonra konuşan damat Ömer Tuluz ise böylesi mutlu bir günde kendilerini yanlız bırakmayan tüm eş, dost , arkadaş ve akrablarıma tesekkür ediyorum, tüm bekar gençlere tavsiye ederim evlilik ömür buyu bir yaşam sürme adına ve aile olabilmek için en önemli adımdır dedi. Ardından Gelin Hevıdar Zengin ise şöyle konuştu; evlilik en doğru temel haktır, doğru insanı bulduğun zaman ve onunla bir yaşam sürmek isterseniz bunun yolu evlilikte geçer, ayrıca düünümüze gelen herkese sonsuz teşekkür edşyorum dedi.

Van Taraf Gazetesi olarak gelin ve damada ömür buyu mutluluklar dileriz...

Ömer Tuluz Hevidar Zengin