Van YYÜ personel alımı yapacağını duyurdu! İşte başvuru şartları ve detaylar...

TAKİP ET

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi tarafından hazırlanan ve Resmi Gazete'de ilan edilen personel alım duyurusuna göre üniversitede hem idare hem akademik birimlerde işe alımlar yapılacak. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, bünyesinde istihdam edilecek personeller için başvuru şartları da belli oldu. İşte personel alımına dair tüm detaylar...

 Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörlüğü 2023 yılı sonu itibariyle ciddi sayıda personel alımı için ilana çıktı. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi tarafından hazırlanan ve Resmi Gazete'de ilan edilen personel alım duyurusuna göre üniversitede hem idare hem akademik birimlerde işe alımlar yapılacak. İdari anlamda 198 personel alımı yapacak olan Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nin personel alacağı alanlar ve şartları da duyruldu.

 

İşte o ilanın detayları:

 

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörlüğünden:

 

4/B SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

 

Üniversitemiz Dursun Odabaş Tıp Merkezi Hastanesine ve diğer merkezi birimleri ile ilçelerinde bulunan yerleşkelerinde, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Kararnameye ekli 28.06.2007 tarih ve 26566 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar'da yer alan ek 2'inci maddenin (b) fıkrasına göre 2022 yılı KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle aşağıda belirtilen pozisyonlara sözleşmeli personel alınacaktır.